fbpx

Bootcamp en Looptraining

Bootcamp Training

Bootcamp is een uitdagende leuke outdoor workout met afwisselende oefeningen die zowel conditioneel als spierversterkend zijn. Door het gebruik van  verschillende sportmaterialen is deze workout nog leuker en effectiever.
Je gaat back to basics zonder gebruik van fitnessapparatuur en terug naar de natuur. Verschillende soorten bodyweight oefeningen kunnen worden gebruikt om conditioneel te drillen. Met Bootcamp kun je afvallen (per training verbrand je tussen de 500-1000 calorieën) maar verbeter je ook je functionele kracht, uithoudingsvermogen en behendigheid. Ik werk met groepjes van ongeveer 15 personen, hierdoor kan ik de houding die iemand aanneemt tijdens de trainingen goed in de gaten houden en houdingen verbeteren, waar dat nodig is.

Dinsdag 19.30 - 20.30 uur
Woensdag 09.00 - 10.00 uur
Donderdag 18.30 - 19.30 uur
Zaterdag 09.15 - 10.15 uur

De training gaat door bij minimaal 3 aanmeldingen.

Looptraining/loopscholing
Dat hardlopen een positief effect heeft op de gezondheid weten we allemaal. Het is de ideale sport voor doorzetters en prestatiegerichte mensen. Steeds meer mensen doen het tegenwoordig ook voor hun gezondheid en gewichtsbeheersing. Er bestaan verschillende looptechnieken. In deze training wordt gericht aan deze technieken gewerkt. Het is een intensieve training die goed is voor het tegengaan van stress. Door de intervallen die erin verwerkt zijn, wordt het stresshormoon Cortisol aangemaakt, hierdoor ben je in het dagelijks leven meer weerbaar tegen stress en zal bijvoorbeeld depressiviteit afnemen.

Maandag 19.30 - 20.30 uur

De training gaat door bij minimaal 3 aanmeldingen.